Om söndag 12 mars

Igår fick jag äntligen ta del av min julklapp - biljetter till William Spetz föreställning i Västerås. Jag och Tobbe åkte buss dit, åt lunch på stan och gick runt lite och förundrades över hur en relativt stor stad som Västerås kan vara så otroligt öde en söndag (nästan allt var stängt och nästan ingen var utomhus, mitt i stan). Sen traskade vi iväg till konserthuset. Väldigt bra var det, så fint, bra, kul, lättsamt, allvarligt och klokt på en och samma gång.
-----
Idag sitter jag i soffan och snörvlar och nyser över bok efter bok. Det är ju trots allt måndag. Veckan är fullplanerad med en massa sådant man måste klara av oavsett om man är sjuk eller inte: seminarier, arbertsintervju, tenta, plugg och fortsatt vardagsförbud mot godis. Det är bara att bita ihop - även om soffan, ett gäng bra filmer och ett paket blåbärsglass hade varit önskvärt.
Från söndagen då jag även ramlade in i ett antal randiga toppar efter att ha konstaterat att jag knappt är ägare till en enda vanlig t-shirt utan knappar och krummelurer på. Den färgsprakande butiken Monki har lagt ner här i Uppsala, precis lagom till att jag upptäckte var den låg. Så jag passade på att prova mig igenom 95 % av sortimentet när vi var i Västerås (fråga Tobbe om ni inte tror mig).