Nytt jobb, lördagen i bilder och sommarvärme

Igår tog jag en heldag i huvudstaden. Först lite kringtraskande i vårsolen med mig själv, sen lunch och private shopper med/åt mamma och pappa, sen droppade Tobbe in på fika och avslutningsvis gick jag och Tobbe på en egen shoppingrunda innan vi åkte tåg tillbaka hem.
Förmiddag i Stockholm
Lila hårfärg(!)
Nytt linne
Nya jeans som kom till användning redan idag
Fick såklart sommar-feeling i vårsolen och fick därför också med mig lite sommarkläder
 
Idag har det, hör och häpna, varit hela 18 grader här. 26 mars och man får plocka av sig till t-shirt när man är ute och cyklar, trots väldigt mycket vind, det verkar lovande. Själv upptäckte jag plötsligt att jag inte frös, jag har alltså frusit varje dag sedan förra sommaren, men nu är det äntligen över! Min årliga vinterdepression samt kylan, alltså. Dessutom tackade jag idag också ja till ännu ett deltidsjobb så nu är sommarjobbandet helt säkrat med två jobb. Jag väntar fortfarande på svar från ett par ställen till men eftersom jag inte är säker på att få dem är det ju bara att tacka ja till första bästa. Nu är det alltså AirHop och McDonalds som gäller, vilket ändå känns väldigt bra.
Nu ska jag slänga ihop datorn och ha en lugn söndagskväll under vilken jag inte ska göra en millimeter mer än att sitta på soffan. Hoppas ni också haft en fin helg!