Äntligen frisk och ny kurs

Idag ansåg jag mig själv äntligen vara helt frisk efter två veckors förkyldning, så jag började dagen med en joggingrunda. Det gick ju inte direkt fort men det gick och det är det enda relevanta. Idag började också en ny kurs, Språk i användning. Det är alltså sociolingvistik eller språksociologi, vilket känns galet kul. Fyra tunga och halvtaskiga litteraturkurser i rad har ju inte riktigt varit min grej, men nu tror jag att jag kommer bli påmind om varför svenskämnet är en favorit. Och så skulle jag bara säga att jag varit på födelsedagskafferep hos årfyllande Emmy vilket var enormt trevligt. 
Löparbilden fick bli på benen eftersom de inte avslöjade hur oroväckande lik en tomat i färgen jag var efter att ha sprungit (läs: joggat extremt långsamt).
 
Nu ser jag att klockan är över sju så nu ska jag börja laga ihop middag. Jag är fortfarande inne på vintertid jag så den inre klockan och den på väggen (eller snarare mobilen då) går just nu olika vilket är väldigt förvirrande. Men det är väl bara att anpassa sig efter den på telefonen, det gör ju alla andra så det verkar smidigast.