Sommarförvirringen

Ni vet hur man kan uppleva att man liksom går ut ur sitt funktionsläge när man får lite ledigt? Man blir ofta sjuk eller börjar glömma saker när man slutar jobba eller plugga och äntligen får slappna av? Detta har drabbat mig denna sommar. Dock har jag inte blivit sjuk utan istället äntligen frisk, jag behövde nog verkligen sommar på det viset. Men åter till sommarförvirringen. Här kommer ett exempel på vad det fört med sig: 
 
Jag skulle till mataffären och handla, framförallt en kaka ville jag ha. När jag knöt skorna kom jag på att jag skulle in och hämta plånboken också. Så jag gick ut och låste dörren.
När jag cyklat en liten bit kom jag på att jag glömt plånboken. Jag vände tillbaka hem för att hämta den. Hemma blev jag avbruten av tanken ”åh måste ha med mig den där pennan på bordet där, vet aldrig vad man behöver en penna till”. Så jag hämtade pennan och cyklade hela vägen till affären.
När jag skulle gå in och köpa min då extremt efterlängtade kaka insåg jag att jag hade glömt plånboken. Jag visste inte om jag skulle skratta eller gråta så jag cyklade hem och det blev ingen kaka.
Nyttigast så ändå.