Årets första!

Igår kom vi äntligen ut på årets första cykeltur! Så gjorde även väldigt många andra, troligen för att detta med sopade vägar, inget regn samt inga stormvindar för första gången under året lyckades sammanfalla. Cykla i sig är ganska härligt, men hela det här landsvägs-cykel-sällskapet (ett ord jag just hittade på) gör det hela ännu bättre. Alla man möter som är ute och tränar på cyklarna hälsar och är glada, även om det är en hel karavan på 30 pers. Galet att det kan göra en sådan skillnad om man sätter sig på en snabbcykel istället för en vanlig, för de som är ute på vanliga cyklar, hem från jobbet eller så, de gör precis som alla i stan och hälsar inte. Heja alla glädjespridande cyklister.
 
Som sagt årets första cykeltur. Jag passade också på att checka av årets första (och sista!) vurpa, så nu liknar jag väl mest svenska flaggan i färgerna. Jag körde på den klassiska stillastående varianten (gissningsvis och konstigt nog den vanligaste) där man inte synkat detta med att vrida loss skon på samma sida man tänk sätta ner foten på.
 
Ikväll far jag hem till Örebro för att fira kusin, träffa familjen och träffa vänner. En välbehövlig helg på alla vis då förra helgen mest bestod av jobb och högskoleprov.