En bra torsdag

Idag känns som en bra dag. Har hittills inte gjort så mycket förutom att gå en vårpromenad med Tobbe. Och gått till Coop för att köpa smör och kommit tillbaka med flingor, tvättmedel, yogurt och inget smör. Intelligent. Om en halvtimme har jag en jobbintervju, så nu ska jag springa iväg och förbereda mig lite. Ikväll ska jag ut till stallet och kuta runt i ridhuset med roligaste race-Rosa!
Ha en fin eftermiddag!
en gammal bild på en annan häst som tycker om att springa
 

Onsdag

Onsdag och fortfarande ont i axeln. Ska eventuellt till gymmet med hon med det snygga namnet (Alva) och köra rehab - inte för att det blir bättre samma sekund, men nån gång måste jag ju börja igen.
 
Sen ska jag fika med Sara och ordna med något som hittills är hemligt (håll utkik här så kommer ni få veta inom ett par veckor!). Snart snart kommer också beskedet om min framtid, vad ska jag plugga till!? Tror att jag har bestämt mig, men vill inte säga något innan jag är hundra för då kommer jag möjligtvis få påverkade råd från mina kära rådgivare.

I ett hav av vårjackor

Har haft såå ont i axeln ett par dagar nu så idag kunde jag inte jobba. Ett liten hint åt mig själv att det är dags att ta tag i rehaben igen.
 
Annars så har påskdagarna bestått av ett stort antal vårjackor. Köpte två i söndags, ångrade mig och lämnade tillbaka den ena på måndagen och köpte samtidigt två nya eftersom jag tänkte att jag skulle bestämma mig hemma vilken av dem jag ville behålla. När jag kom hem hittade jag den ena av dessa två på zalando i färgen jag egentligen ville ha som var slut i affären så jag beställde den istället. Om den kommer hit och passar och allt så ska minst den i fel färg tillbaka om någon dag. Börjar nästan bli pinsamt att gå in i affären nu. Alltså, från början skulle jag köpa en jacka. Just nu har jag tre nya hemme plus en som är på väg hit. Vet inte hur det gick till men när den fjärde kommit hit ska jag prova igenom havet av jackor och lämna tillbaka de som är minst jättesnygga.