Måndag

Igår var jag tillbaka till jobbet igen och rivstartade trots att det var första dagen efter två veckors sjukande och dessutom århundradets oväder och klass 2-varning från vädernissarna. Nog för att det är trevligt att vara hemma men det var ändå skönt att komma igång igen. Nu har jag bara tre arbetsdagar kvar denna vecka, för i helgen är jag ledig och åker till Coldplays konsert med min Tobbe! Ska bli såå skönt med en minisemester då jag för övrigt jobbar hela sommaren och därför knappt märkt att det är sommar än. 
 
Nu ska jag iväg till jobbet igen,
trevlig eftermiddag!

Glad Midsommar!

Ett kort inlägg. Ville mest önska er en glad midsommar! Jag ska snart cykla iväg till föräldrarna för en midsommarlunch. Ikväll är det midsommarfirande med Tobbe, Maja och en hel hög andra. Och hör och häpna, det ska inte ens regna, och kommer dessutom vara 20 grader eller varmare fram till klockan två inatt. Sen att det inte är sol hör ju bara till, det är ju ändå midsommar. 
 
En fin dag och kväll önskas till er alla!

New in

Nyheter i och utanför garderoben:
 
Body butter med blåbärsdoft, var totalförkyld vid inköpstillfället så det blir en överrasknnig för mig själv hur den doftar när jag fått tillbaka luktsinnet!
Kavaj-kofta-ish 
Denna fast i rostorange som det såklart inte gick att hitta en bild på.
Edblad-örhängen
 
Har även hittat lite second hand men har dessvärre ingen bild. Och papper att göra grattis-kort med.
 
Ha en fin söndag!