Soliga höstdagar är så väldigt bra

Idag började jag och min familj dagen med att sjunga för pappa som fyller år. Vilket gick sådär för jag är alltid hes som en kråka på morgonen. Sen åkte jag ut till stallet. Jag och Jane fick fint sällskap ut på en långtur i höstsolen. Helt underbart tyckte vi alla fyra. Lugn skritt i solskenet varvat med galoppsträckor på fina sandvägar. Perfekt. Nästa gång ska jag rida först så jag slipper blunda för all sand som flyger upp, och kanske hinner se något av den fina hösten istället för insidan av ögonlocken som jag ändå stirrar på åtta timmar om dygnet.
 
Sen har farmor och farfar och en av kusinerna varit här och hjälpt till att fira pappa. När de hade åkt hem igen gick familjen minus lillebror ut på långpromenad i skogen med Viggo. Man skulle kunna kalla det en perfekt höstdag - sol, skogspromenad, uteritt, gula löv, chokladkaka, grillning och fin sång på morgonen. Det enda som saknas, som vanligt, är min Tobbe. Som kört SM i kanotslalom idag och tagit hem ännu en SM-medalj. Han är bäst och jag saknar att bo med honom.
 
Nu ska jag försöka mig på lite plugg, denna lördagskväll. Vad gör man inte för att komma in på drömutbildningen menar jag.
Hoppas ni har en fin helg!
 hästarna imorse

Det går bra nu..

Det går så bra nu... Min biblioteksbok är försvunnen, min lampa gick just sönder, jag insåg precis att man måste kunna liggande stolen till högskoleprovet - något som man inte lärt sig i skolan sedan ungefär 70-talet skulle jag tro, och sist men inte minst matteboken.se har för tillfället slutat fungera. Jag tror jag sätter på en serie, hämtar choklad och bosätter mig bland filtar och kuddar istället.
 
Förutom detta har jag idag haft kemi, träffat Sara och faktiskt pluggat utan större problem en stund.
God natt!

Fint med helg och fult med långa avstånd

Idag åkte Tobbe tillbaka till Nyköping efter en väldigt bra helg. Vi har sett maze runner på bio, badat på Gustavsvik, gått promenader, knallat runt på stan och spelat kort (jag vann). Nästa helg paddlar han SM och jag är hund- och hästvakt och kan inte komma och se på. Vilket är tråkigt. Dagarna fram tills nästa helg ska jag ägna åt 99% plugg och 1% vänner och hästar. Ungefär så iallafall. Och likadant veckan efter. God natt världen.
 ♥♥