kanske ska jag strunta i vintertiden

Idag har varit en sån där dag som bara är. Inte speciellt värt, tråkigt att bara slösa bort en dag sådär. Har haft biologilektion, pluggat och ätit mat. Och det var verkligen allt. Imorgon kommer som tur är Tobbe hit på kvällen. Innan dess har jag kemi och måste plugga en del. Usch vad trött jag är på att plugga. Jag förstår verkligen inte hur mycket material man som lärare kan behöva för att sätta ett betyg... Men så är det uppenbarligen.
 
Nu ska jag lägga mig på sängen, stirra upp i taket och lyssna på musik. Klockan är bara kvart i nio men jag är fortfarande helt inne i sommartiden och supertrött. Jag önskar att vi hade sommartid året om. Och nu när jag tänker efter skulle jag ju kunna fortsätta leva efter sommartiden... Gå upp en timme tidigare och gå och lägga mig en timme för tidigt. Få lite längre tid ute i ljuset på eftermiddagen. Försöka kan man ju alltid.

Högskoleprovet

Och hur gick det på högskoleprovet igår då? Jo, jag har absolut ingen aning för jag vågar inte rätta. Antagligen inte så bra för det är så himla ont om tid och så väldigt svårt att fokusera till 110% från morgonen till sen eftermiddag. Och jag är expert på att jämföra mig med andra - och självklart med andra som är bättre på det det handlar om. Det borde jag sluta med för inte blir man gladare för det.
 
Men som sagt så vågar jag inte rätta för jag är ju ganska säker på att det inte är någon revolutionerande förbättring. Jag väntar antingen tills man kan kolla upp sitt resultat om en månad, eller så funderar jag helt ärligt på att inte alls kolla det. Bara skriva provet i vår också och skicka in ansökan till veterinärprogrammet och se hur det går. Antagligen kommer jag inte in och då behöver jag ju inte veta hur nära långt ifrån jag var, eller så händer det nästan omöjliga och då kan jag kolla resultatet då. Det låter som en fin plan men jag är dessvärre en extremt väldigt nyfiken männikska så jag vet inte om jag klarar att vänta ända till sommaren...
 

Ett litet tips

Hej
Jag ville bara tipsa er som anser att Sverige tar emot för mycket flyktingar om en sak. Jag gissar att ni tycker att vi redan har bostadsbrist och att det kommer kosta landet en hel del pengar? Och här kommer mitt tips till er: sluta bränna ner flyktingboenden då!
 
Bara en tanke, att det mest leder till ännu mer bostadsbrist och att ännu mer pengar går åt. Känner inte att jag behöver förklara detta närmare, det är ganska logiskt.
Ha det bra!