Den senaste timmen har det bara gått fem minuter

Den senaste timmen har det bara gått fem minuter. Det känns iallafall så. För idag kommer min Tobbe hem efter nästan fyra veckors läger, och jag har inte gjort så mycket annat än att vänta idag. Eller jo det har jag, men vad jag än har gjort så har jag ändå väntat samtidigt. Jag har varit i skolan, tvättat, läst ut en bok som var ungefär den bästa bok jag läst, gått en promenad och övat på mitt svenska-tal eftersom vi har muntliga nationella prov imorgon. Och trots att det varje timme bara går fem minuter så är det bara två timmar kvar nu. Eller 24, lite beroende på hur man ser det.
 
Nu ska jag packa ihop mina kläder och så vidare för snart tänkte jag flytta in hos Tobbe istället för att sitta här och läsa ut bok efter bok. Även om böcker är underbart bra så är det nog bra att jobba lite på sin egen berättelse ibland också.
 
Hoppas ni får en fin vecka!
 jag och Jane-hästen igår

Himlen börjar här

Nu är jag fast igen. I böckerna. För en vecka sen plöjde jag igenom Himlen börjar här av Jandy Nelson. Det var länge sen jag läste en bok och tänkte att det här är nog det bästa jag läst, men den boken kom med just den känslan. Och där på framsidan där det stod att himlen börjar, där började den också. Nu är jag igång med nästta bok av författaren, som är bara hälften så bra, men ändå en av de bättre böcker jag läst.  Jag undrar hur många böcker man kan hinna läsa under sitt liv. Det finns så många böcker, och jag vet inte hur jag ska hinna läsa alla.
Idag har jag läst. Och lämnat in min trasiga mobilskärm som äntligen blivit lagad. Och så har jag tagit mig ut och sprungit igen. Det går bättre och bättre, och jag är såå glad att jag kan springa utan att få ont igen. Ikväll blir det fredagsmiddag med familjen. Imorgon är oplanerat. Söndag innehåller stallet, vänner och tillbakaresa till Nyköping. Det blir en bra helg.

Great week

Det är en bra vecka det här. Igår var ännu en dag av solsken, 18 grader i skuggan som varmast. Alla gick runt utan tjocktröjor och jackor, vissa hade till och med plockat fram shortsen. Själv satt jag ute och pluggade på fysiklektionen och på eftermiddagen gick jag längs vattnet med endast t-shirt. Och byxor såklart. När jag kom tillbaka var jag helt övertygad om att jag var brun som choklad. Så var inte fallet, jag är fortfarande kamoflerad när jag sitter i min vita soffa.
 
Idag har det inte varit fullt så varmt, å andra sidan har jag haft två förkortade lektioner, båda i mina favoritämnen. Nu har jag handlat nötter och ska strax sätta mig i bilen och köra mot Örebro. Så fort min mobil laddat iallafall, för annars blir det en musiklös resa hem.
 
Hoppas ni har det bra!