Lördag i Örebro

Jättemycket plugg som jag ändå inte fattade ett enda ord av, hundprommenad, fikabesök av kusin, Stjärnparaden med massa Örebro-vänner... Och det var ändå bara idag. Dagarna här hemma går snabbt, är långa och helt perfekta. Jag skulle gärna stanna några veckor till om inte skolan väntade i Nyköping. Imorgon far jag alltså tillbaka, men innan det ska jag köra ut mig och kusin Lina till stallet för en lugn morgontur i skogen med hästarna.
 

Vänner, husdjur, familj och gott te

Så underbart att vara hemma i Örebro och bara vara. Bara vara jag liksom. Här är man en människa även utan att vara grym på att paddla. Idag har jag fixat en ny mobil eftersom den förra tyvärr har sett sina bästa dagar, varit på banken och hämtat bankdosa och blivit ännu lite mer vuxen, träffat min underbara barndomsvän Sara och pratat och skrattat i flera timmar på ett café och på stan, pluggat massa timmar, gått ut med hunden som knappt vill följa med ut i regnet, gjort tacos till mig, mamma och lillebror och nu till slut blivit klar med en av tre uppgifter till skolan. 
 
Nu ska jag krypa ner i sängen och hoppas att morgondagen blir lika bra. God natt på er!
 
 
 
 
 
 

Man blir så liten av att vara vuxen

Jag är trött på att saker inte går som jag vill. Jag orkar inte med att lösa allt längre, det känns som att jag snart bara lägger mig på marken och väntar på hjälp. Man blir så liten när man måste vara stor så mycket. Nu åker jag hem till Örebro på långhelg och tänker inte tänka en sekund på träning och allt vad det innebär. Nu åker jag hem och lever några dagar. 
Ha en fin helg!
min bästa vän, min pojkvän. längtar!