Dagsrspport

Sitter hemma med feber, en bok och varm choklad. Det var allt för idag, så det finns inte mycket mer att skriva. Jag passar ju iallfall på att vara sjuk innan vårlägret, vilket är ganska smart.
 

Kaos-vecka

Den här veckan har inget varit i sin ordning, kanske allra minst jag. En hel del plugg till både fysikprov och matteprov. Feber två kvällar och två besök hos naprapaten har gjort att fyra tränignspass försvunnit ut schemat. Axeln har inte alls velat hänga med, i onsdags hade jag ont redan innan jag hoppade på vattnet. Det blev inte sämre av att jag paddlade men det blev ändå ett kort pass. Imorse hoppade jag på vattnat med förhoppnignar om att även axeln skulle bli glad av vårsolen, men där hade jag fel. Det kändes bra när jag värmde upp, men efter kanske fem åk började det göra grymt ont, så staxt därefter gick jag upp.
 
Nu ska jag käka ogod skolmat. 
Ha en fin helg!
 

Tidiga helger och första bilturen

 Det är verkligen lätt att lite halvt vända på dygnet, det räcker med en enda helg. De senaste helgerna har jag ändå lyckats vakna tidigt, förra helgen redan vid sju. Det är verkligen underbart, man får ut så mycket mer av dagen och dessutom tycker jag alltid man känner sig så dålig när man kommer upp ur sängen när man egentligen borde ha ätit lunch. Så har jag 100 gånger också tänkt att det är ju dötrist att lägga sig tidigt. Fast egentligen, att vara uppe från 7 till tio ger ju lika mycket tid som att vara uppe från tio till ett. Om man bara ser till att slå på filmen vid sju istället för vid tio så funkar det. Sen är det härligt att komma ut och träna i tid, så man hinner hem och varva ner mellan passen. 
 
Den här helgen handlade det nog mer om att gå upp åtta och halv nio, men då har man ändå hela dagen kvar. Jag har bland annat hunnit köra bil, helt ensam, för första gången i mitt liv. Det var kul. Funderar på hur mycket vuxenpoäng det ger, men minst 22 skulle jag tro. Jag har också ridit ut barbacka ute i vårsolen. Det går nog inga vuxenpoäng, snarare livsnjutarpoäng.