Fullt upp med livet och sånt

Ledsen att det är lite tomt här, jag har haft fullt upp med att ha sommarlov hela veckan. Träning, filmkvällar, bad, bio, glass... Och så vidare. Imorgon åker jag och Tobbe upp till hans föräldrar som är i deras sommarstuga, och i helgen är det tävling som jag ska agera hejarklack till. Hade gärna varit med själv men min axel mår sämre än någonsin så jag får snällt hålla mig på land. 
Hoppas ni har en grymt bra sommar!
 
 

S O M M A R L O V

Nu ni gänget, nu har jag också fått SOMMARLOV! Såå himla underbart. Har varit på bra humör hela dagen. Solen lyser och snart ska jag och Hanna sitta på vårt traditions-café och äta glass. Ikväll kommer Tobbe hit och vi har planerat att åka till en sjö och bada. Mina axlar är helt körda efter tre veckors kontorsarbete, men det skiter jag i för nu är jag också ledig och lycklig.
 

Torsdag

Nu börjar ännu en jobbdag. Inte jätteintressant.
Igår hann jag med en massa bra saker när jag hade slutat. Först lagade jag tre tänder hos tandläkaren utan bedövning. Pers. Sen gymmade jag i ett helt otroligt varmt gym, man blev lika svettig som i en bastu. På kvällen åkte jag och familjen inklusive hund iväg och badade och grillade på stranden. Så underbart när man fortfarande kan sitta i bikini vid åtta på kvällen utan att frysa. Hoppas verkligen på att sommarvärmen stannar kvar när jag blivit ledig.