Så funkar det

Jag kom nyss in efter en långtur med hunden. Nu är klockan halv nio och jag är totalt dödstrött. Och ja det är lördag och ja jag är 17. Men jag vill ändå sova. Ska försöka vänta till tio i alla fall. Blir läsande och gitarr och mys med Viggo tills jag får sova. 
Godnatt på er.

Tidig morgon

Det är säkert något fel på mig som vaknar tidigt på sommarlovet, men så är det och det är ganska skönt att inte missa hela dagarna. Idag vaknade jag vid sju och gick upp och segade en stund med frukosten och boken innan vi drog ett pass i K4an 8.30. Gissar att de flesta andra sover som bäst vid 8.30...  När jag hade cyklat hem från klubben kom jag ihåg att jag skulle packa kanoten och paddeln som ska till Nyköping på måndag, så då cyklade jag till klubben en gång till.
Sen har dagen varit superlugn. Gått en lång och supervarm prommenad med hunden, lagat mat, suttit i fåtöljen på balkongen och spelat gitarr och pratat i telafon i en timme och 53 minuter. Nu ska jag packa lite för jag har absolut inget annat att göra. Päronen har en helg i huvustaden och jag och lillkillarna (bror och hund) är hemma. Hjälp vilket tråkigt inlägg, vem bryr sig om att jag ska packa när jag knappt bryr mig själv liksom. Passar på att slänga in en tråkig bild, det vore ju synd att bryta det tråkiga.
 

Ohno

Världensbästaste skulle ha hängt i Öret i helgen. Hade varit guld om han inte hade lyckats bli sjuk igen. Så det blir väl en helg med lillebror och hunden. 
God morgon
fuuuul bild
 
1