Snabbtur till Nyköping och ännu mer bil

Igår åkte jag till Nyköping för att fira Tobbe och träffa lite homies. Idag åkte jag hem igen för att byta väska och nu sitter jag i bilen på väg till en stuga i Säfsen där jag och familjen ska vara under veckan. Aningen mycket bil just nu, fyra dagars resande i rad. Men nu är det slut på det för ett tag iallafall. Kanoten, simglasögonen och löparskorna är med. Saknar gymmet som 17 men det fick ändå stanna hemma. Och så var det internet, det kommer det nog inte finnas så mycket av under veckan men jag hör av mig så mycket jag kan. 
Hare helt grymt bra folket!
 

Fredag

Godmorogn. Idag blev det sovmorgon eftersom jag inte har något lopp. Axlarna lever men jag skulle nog inte sätta mig i kanoten idag, så det passar bra. I eftermiddag far vi hemmåt. Vi har endast en chaufför så det blite ett sovstopp på vägen och vi är inte hemma i Örebro förrän imorgon eftermiddag. Då ska jag bara packa om väskan och fara vidare till Nyköping på söndag morgon. På måndag, kanske tisdag, åker jag tillbaka igen för att sedan åka vidare till en stuga som vi hyrt så då blir det en vecka med familjen. Ska bli ganska skönt. Och så har de flyttat där hemma också, så jag kommer hem till ett annat hemma än jag åkte ifrån i fredags. Skumt men bra. 
 

Säger upp mig.

Nu säger jag upp mig som kanotist. När jag släppte ner paddeln efter 5000-loppet strålade det ut från axlarna, det kändes som att hela ryggen skulle gå av, jag kunde inte röra varken armarna eller fingrarna, men på något vis tog jag mig in till land. Fingrarna var redan formade runt paddeln så den fick jag med mig men kanoten fick en polare plocka upp. En Örebropaddlare som råkar vara sjukgymnast skakade liv i axlarna och med ipren så överlevde jag den första timmen efter det loppet. Lever något mer nu men det är inte skönt att röra på armarna. Så jag säger inte upp mig helt, bara för att jag just nu är dödstrött på dessa axlar. 
Godnatt, och jag deppar inte, det får axlarna klara av själva. 
våghängning på långloppet.