Minifredag

Idag har jag minifredag, onsdag alltså. Vakna kl 6, somna om, gå upp 8.40, två lektioner och sen hem igen. Dessutom var en av lektionerna kemiprov så det var inget nytt att trycka in i skallen. 
Om en timme ska jag iväg på specielidrottslektionen, tränings- och tävlingslära. Så egentligen har jag väl inte slutat, men vi brukar inte räkna de lektionerna till skolan, de är dessutom ganska intressanta. Trist bara att jag blir ensam kanotist där eftersom de andra är i Orsa. Man kan ju tänka att det är lite löjligt, jag har ju andra kompisar också, men grejen är att kanotisterna också är de som jag bor med, de är som en extrafamilj.
Ikväll ska jag testa att köra paddelmaskin, hoppas det funkar med axeln. Nu ska jag plugga. Och fixa i ordning bilderna från forsarnas träning igår. Det är lite sämst att datorn som jag har photoshop på är ungefär bortom all räddning.
 
 
1

Överlevde måndagen

Jag överlevde måndagen och är nu inne på tisdagen. Hur tentan gick tycker jag inte att vi ska prata om.
Idag är en bra dag utan prov och jag ska snart testa om jag kan springa en extremt kort sväng. Foten är fortfarande rättså paj efter att jag stukade den för snart två veckor sen. Det går fint att bara gå, men den är blå och rätt svullen fortfarande och simma är liksom bara nonono. Tänkte fota när forsisarna tränar sen också. Hoppas det inte hinner bli kolsvart ute. 
 
Ikväll ska jag tagga lite prov. Kemiprov imorgon, ett spanskaprov och ett matteprov nästa vecka, två spanskaprov och ett biologiprov veckan därpå. Och så har jag redan haft två prov den här veckan. Idrottsprovet vet jag inte när vi har, men snart. Konstigt att jag inte alls är stressad.
Hare!

this day will kill me

05.30, nu startar jag min vecka. Snart blir det gym. Sen ska jag ha lektioner fram tills halv fem, och efter det ska jag tenta av första delen i spanskan. Två långa prov, gissar att jag är klar efter sex ikväll. Idag tycker jag faktiskt äckligt synd om mig själv. Dessutom åker resten av KG till Orsa på skidläger hela veckan, så jag bli nästan ensam här. Fast Tobbe, Max och Cajsa är kvar, så det blir nog grymt ändå. Bara den här dagen är över så.