Forspaddlingspremiär!

Idag har Alva... paddlat i forsen!!! Ohhh My Gooood. Typ. Jag kunde inte köra paddelmakin på grund av de strulande axlarna, som naprapaten förresten ska försöka få ordning på på tidag. Okej tillbaka till ämnet, jag kunde inte paddla och Tobbe kom på att jag kunde föjla med och köra i forsen, och så hörde jag mig själv säga okej. Och sen försökte jag säga att jag inte menade det, men det var tydligen för sent. Så plötsligt satt jag i en slalomlåda och insåg att det kanske inte alls är sådär enkelt som det ser ut från land. Och sen startade jag det hela med att gå runt. Det är ganska kallt i vattnet nu kan jag upplysa om. Så nu behöver ingen mer testa det, jösses vad snäll jag är som offrar mig så för resten av befolkningen. Sen gick det i alla fall okej, även om jag var rättså skakis. Kul var det hur som helst, även om det tar emot lite att erkänna det... Racing är bäst vet ni.
Weeeeeiiiii!

fem pass.

Det är ganska kul egentligen, att det är onsdag idag och jag har kört fem pass den här veckan. Jag skrev nyss i träningsdagboken och tänkte att jag hade hunnit med ganska lite träning den här veckan, och så slog det mig att det är ju helt sjukt att tänka så. De flesta skulle säkert tyckt det var mycket med ett pass om dagen. Fast nu när jag skriver det här så slår det mig istället att det är sjukt att inte träna så mycket. Alltså, det är klart att de flesta aldrig skulle hinna det, men det är sjukt att vi lever med så lite tid. Vi är väl ändå från början gjorda för att röra oss hela dagarna...
Okej nu ska jag samla ihop mina spårande tankar och plugga kemi. Godnatt. 
 
 

Never ever again

Nu har jag haft min absolut sista spanskalektion någonsin. Uuuuuunderbart! Sovmorgon på tisdagar och sluta tre istället för halv fem på torsdagar. Guld bara.
Idag slutar jag halv fem. Och träningen börjar 16,15. Knepigt. Men jag får väl försöka smita iväg innan, egentligen slutar jag tre men på den här skolan verkar de ha fått för sig att det inte är någon som har ett liv utanför skolan och därför kan de ju självklart när som helst komma på att vi ska vara kvar någon timme extra i skolan för att göra någon extragrej. Självklart, det är lugnt, jag gör aldrig något annat än att väntar på att skolan ska börja ändå så. Eller så är det tvärt om och jag är arg. Men men det är bara idag och jag blir bara jättesen till ett av veckans bästa pass. Så jag lever vidare och tänker på imorgon istället, då börjar jag 9.45 och slutar 12.15. Trevlans.
Vackra doggie ♥