Västerås

Lördag och på väg mot Västerås. Underbart att träffa pojkvännen igen, och supermysigt att bara åka bort och ta det lugnt. Oftast är det något speciellt som ska hända när man åker bort, så ibland är det härligt att inte ha några planer. Nu har säkert Tobbe planerat in åtta pass om dagen och tre jorden-runt-resor bara för det, men det kan nog bli riktigt kul det också.
Ha det fint!

Jeans-LYCKA!!

Hej på er! Idag har jag väckt liv i grannarna när jag skrek rätt ut för att jag hittade mina jeans och blev helt överlycklig. De har varit borta sedan någon gång i somras. Och nu så låg de plötsligt högst upp i jeans-högen i min garderob. Både jag, mamma och pappa har letat efter dem flera gånger. Det är verkligen skumt, men skrutt samma nu är favvo-byxorna hemma igen!
 
På stan blev det försenade julklappar, en klänning till nyår, myspysstrumpor och trehundra megahektar mellandags-trängsel. I gymmet blev det svettigt och snack med Malin och Alva som jag inte träffat på 100 år. Hemma blev det tacos med familjen inklusive hunden som hjälpte till att äta upp. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

En riktig Alva-dag

Idag har jag fått till en riktig Alva-dag. Vilket innebär att man gör något hela tiden så att man inte hinner ha tråkigt och börja tänka för mycket. Jag ska till stan och köpa nyårskläder och träffa Monika, träffa mamma på stan, gymma med min polare med det snygga namnet Alva och kanske någon mer och sen ha fredags-tacos-mys med mamma. Sen ska jag bara sova och sen får jag äntligen åka till min pojkvän! 
 gym.