Minne = guldfisk ...om ens det.

Hej jag heter Alva och det är ganska coolt att jag minns mitt namn för jag valborgsmässoafton har jag i alla fall missat. Så nu sitter jag här med min kemibok och en skål med glass. I pyjamas. På mitt rum i Örebro. Japp. Ville bara dela med mig av mitt misstag så att ingen annan behöver testa det.
Godnatt.
vill träna. imorgon räknar jag mig som frisk.

Hemifrån till hem

Vaknade med en hals som inte alls ville vara med längre. Så jag somnade om och gick upp två timmar senare och tryckte halstabletter. Nu ska jag slänga ner lite packning till Öret, gå ut i solen med sjuk-kompisen Andrea, äta kak- & godis-kladdkaka, se en film och ikväll bär det av mot Örebro. Har tagit ledigt imorgon då vi ska fira mamma och jag ska till nån ortoped, på onsdag åker jag tillbaka hit igen. 
Hare!
glad alva.

Underbara, perfekta helg

Trots att jag agerat sjukling under helgen har det varit den bästa helgen på länge. Igår, lördag, gick jag upp vid elva. Sedan gick jag och min Tobbe ut och bara gick helt planlöst. Det slutade uppe på ett berg (alternativt en gigantisk kulle, vet inte riktigt vart gränsen går) med jordgubbar och sol. Det var så varmt att det räckte bara t-shirt, och där somnade jag och sov i en timme. Sen satt vi kvar där tre timmar till eller något sånt. På kvällen satt jag och grät till Titanic, skrattade till någon annan film jag inte minns namnet på och åt glass med skittles i. 
 
Idag har jag varit sjuk och sovit på sängen under en filt. Sen försvann febern och då passade jag och Tobbe på att gå upp på berget igen och käka lunch. Eller jag försökte käka lunch i alla fall, det går inte ner så mycket när jag är sjuk. Jordgubbar och kakor är okej. Sen försvann solen så nu ska vi baka istället.