Jag lever, lovar

Eftersom min dator kraschar så fort jag loggar in på bloggen så har bloggandet varit lika med noll. Och duktig som jag är så har jag inte heller passat på att blogga i skolan. Men nu är jag hemma i Öret och har dessutom släpat med mig min andra dator från skolan, så nu fungerar det eventuellt.
Och nu ska jag inte börja babbla om allt som har hänt under veckan för hur kul är det att sitta och läsa om vad jag tränade i tisdags liksom? Eller hur äcklig maten var i onsdags, eller hur jobbig skoldagen var i torsdags... Eventuellt skriver jag inget om vad som hänt på grund av att jag faktiskt inte kommer ihåg speciellt mycket mer än det som hänt idag. Simning, skola, askul dans på idrotten (jag fick dansa med instruktören och virrade bort mig totalt inför två klasser, shit vad kul jag är som bjuder på mig själv för 55 andra personers skull), mattelektion med kockosbollar, hemresa till Örebro med min tunga väska om min kära bok som jag måste ha läst ut om en vecka - bara 300 sidor kvar. Sen tacos med la famìlia och nu sitter jag och datorn på sängen och kollar på sista avsnittet av Williams lista. Eller jag kollar på det, datorn visar det.

Och nu ska jag sova. God natt!
ingen mer i simbassängen, haffade mittenbanan och köttade i en dryg timme innan skolan

Kyla är nog inte så tokigt ändå

Måndag morgon, tur att jag har svenska som första lektion iallafall. 
Fast lite jobbigt är det att skriva, för högerhanden är fylld med jättetrevligt brännblåsor från igår då jag försökte koka couscous. Eller försökte och försökte, jag lyckades också, bara med vissa komplikationer. När vattnet var uppkokat ställde jag kastrullen bredvid spisplattan, med handtaget över plattan. Sen tog jag tag i handtaget, och så gick det som det gick. Kall och blöt handduk runt handen resten av den dagen, nästan. Sen försökte jag gymma, det gick inte jättebra det heller för jag kunde inte hålla i något. Vänsterarmen och magen blev iallafall tränade. Och så simmade jag på morgonen också, fast det slutade med att jag, Ludwig och Tobbe hoppade runt på en uppblåst hinderbara. Tills det kom massa barn som vi inte ville mosa. Eller så var det så att de var bättre än oss och det kan man definitvivt inte erkänna. 
 
Nu ska jag återgå till mattelektionen. Hare!!
igår kväll. KG's awesome.

Stockholm!!

Nu sitter jag inklämd på en buss med kassarna. Vi är på väg tillbaka till nypan efter en sjukligt bra dag i huvudstaden med mamma. Julklappar, födelsedagspresenter, tisha och parfym från hollister (ja det va värt 20 meter kö), en stickad tröja eftersom oplanerade jag höll på att frysa ihjäl i min tunna favvojacka, linnen eftersom jag fortfarande inte insett att sommaren är slut, ett träningslinne för att jag kände att jag helt klart behövde det när jag såg det, och så en baddräkt för att den jag haft sen jag var 12 börjar vara något för liten. Även om vattenmotståndet är minimalt så tror jag att det kan vara värt med en ny. Ska upp och testa den imorgon bitti. 
Hoppas ni också haft en asbraig lördag!!