nej.

Nej nej nej.
Hejdå på ett tag.

2

ännu en paddelbränna

Idag fick både jag och Alva årets andra paddelbränna, guld! Det blev k2 även idag, det är så praktiskt att köra det när man bara är två. Då blir det liksom svårt att paddla ifrån varandra. Idag var det ett distanspass som väntade, 10 km. Fast det blev nog snarare 9 km, vi fegade lite och hoppade över att paddla ut på sjön. Mådde illa de tre sista lektionerna i skolan så jag trodde inte jag skulle kunna träna, men det gick över så fort jag kom ut. Började må illa igen efter halva passet, men även det gick över när vi började prata om one direction.
 Vi blev även fotade av någon som var ute och gick bredvid ån och antagligen tyckte att två alvor i en kanot var det häftigaste som någonsin träffat hans näthinna. Nu börjas det igen alltså.
Det är alltid hur många som helst som fotar när man paddlar på somrarna. På bron vid hamnen står det ibland värsta paparazzigänget om det är fint väder. Ibland känner man sig supercool och paddlar lite extra fort och lägger på sitt allra bästa jag-är-inte-alls-trött-pokerface, och ibland känner man sig som ett objekt och undrar varför de åtminstone inte kan säga hej innan de fotar.

sommar.

1

vår i ÖrebroDet är typ vår här.