Startgrindar och vind

Sitter i en stuga ute i skogen utanför Nyköping och känner mig supercool som har en iPhone och internet. Har testat startgrindar inför imorgon, svårt som 17 var det. Det var kanske inte optimalt att det var sidovind och vågor första gången någonsin som jag testade heller. Hamnade lite lagom snett, fast en gång gick det iallafall bra. Hoppas på att det går väldigt mycket bättre imorgon. Då är det 200 m som gäller. Dötaggad, speciellt om det hade tänkt vara bra väder och vindstilla, fast jag är trots allt i Nyköping så jag kan nog lika gärna sluta hoppas direkt.
Nu ska jag snart sova, på min för korta luftmadrass som fötterna inte får plats på. Godnatt

Nu får ni en bild på några andungar som jag höll på att springa på imorse, har hittills bara två bilder så det finns inte så mycket att välja på.

Mot SM!!

 Sticker ner till klubben för att packa kanoter, sedan kör vi vidare mot SM! I eftermiddag ska vi testa startgrindar, första gången någonsin för min del. Är lite nervös men har räknat ut att det värsta som kan hända är att jag åker in bakochfram, välter, kanoten sjunker, paddeln flyter ut på havet, jag fastnar i startgrinden och det kommer en vithaj. Så det ska nog gå bra.

Har fixat några få tidsinställda inlägg men eftersom jag är så otroligt med på 2012 nu och har skaffat iPhone så kommer jag kunna blogga från Nyköping. Lite mer live liksom. Guld.
Ha en galet bra vecka!

det tog 1000 år innan jag fattade, hoppas ni är lite mer snabbtänkta.

1

En dag kvar

Idag har varit en sån där dag som bara lixom försvann utan att det märktes. Har kört rehab, paddlat, fått ett stryk-ryck och strukit massa kläder i garderoben (alltså, jag strök dem inte i garderoben, med de låg där innan), packat lite till sm, hängt tvätt och tvättat ännu mer, skrivit in alla kontakter i iPhonen, lånat böcker på biblioteket... Ja en del har jag ju hunnit med det känns inte som att det borde ta en hel dag. Men det gjorde det. Nu borde jag packa klart för imorgon åker vi mot Nyköping och SM!! Ska försöka hinna springa på morgonen också så att de står ut med mig i bilen på väg dit.


sm förra sommaren