If I don't stop thinking about it, it will make me stop think at all

Nej nej nej nej nej nej nej. Inte sjuk nu. Absolut inte. Men ändå så tror jag att jag håller på att bli sjuk, har en sån där snart-blir-jag-sjuk känsla i hela kroppen. Skulle ju passa fint såhär lagom till skidlägret liksom. Men, jag tränade idag iallafall, jag är ju inte sjuk än så då tänkte jag att antingen blir jag sjuk direkt och slipper vänta på det i tre veckor, eller så blir jag frisk och slipper vara sjuk. Det blev gym idag, har inte gymmat på evigheter eftersom att jag vilade en vecka innan maxtestet och sedan har det helt enkelt bara blivit massa annan träning istället. Nu ska jag springa ut och valla skidor, för jag tänker vara frisk när lägret börjar, så är det bara.
Ha en grym kväll!

It just don't feel right

Lyssnar på Somebody that I used to know och planerar att öppna kemiboken. Har ägnat eftermiddagen åt simning på Gustavsvik med Hanna och så lyckades jag få skjuts hem så jag passade på att få skjuts till ica också där jag hittade mer tigerbalsam. Idag tog jag iallfall rätt, var lite orolig att jag skulle komma hem med en tandkrämstub...
På torsdag börjar skidlägret uppe i Ånnaboda. Usch jag är inte alls taggad, skidor som brukar vara så underbart. Känns så opepp med ett spår på mindre än två kilometer. Men det kommer säkert bli superkul ändå, kanske kan jag undvika vurpor om jag kör samma spår några hundra gånger och lär mig alla farliga backar och svängar utantill.
Nej nu kör vi, kemiboken nästa.

en awesome bild.

då vet man att man är trött

Du vet att du är trött när du
-Tar tandkräm istället för tigerbalsam
-Tar tvål på tandborsten och inte märker något förrän du börjat borsta
-Säger godnatt istället för tack för maten, hejdå eller något liknande
-Ligger på sängen och smsar och vaknar av att mobilen landar rakt i ansiktet
-Tänker på att det är måndag morgon.

Tried all of these, inget jag rekommenderar... Senast igår kväll testade jag tandkräm istället för tigerbalsam. Hann som tur var aldrig börja smeta på det på vaderna.
Ha en helgrym måndag! Själv ska jag klara av skolan och sedan blir det äntligen simträning, en hel vecka sedan sist nu. Baibai!


dessa killar är magiska, det är bara att inse. One Direction får starta min vecka, guld.