16 år på jorden

Idag har jag levt i 16 år. Det innebär alltså att jag fyller år idag, och det innebär i sin tur att det är andra mars, solen skiner, det är vår, det är fredag och vi har världens bästa schema på fredagar. Vaknade till vacker sång av min fina familj som hade ordnat världens bästa presenter. De får ni se i eftermiddag, nu måste jag rusa till skolan snart.
 Andra mars innebär också att jag ska på massage i eftermiddag och förhoppningsvis kommer min ihoptrasslade rygg må lite bättre sen. Inte för att jag har ont eller så, men jag vet att halva ryggen ligger på fel plats och det är nog inte sådär jättebra... Efter det ska jag hem och födelsedagsfika med familjen.
Ha en superduperbra fredag!!

ett år gammal bild.

för sent för att ångra men tid nog att tänka om

 Idag gick träningen superbra. Startade med paddelmaskin eftersom den råkade vara ledig när jag kom till klubben. Körde ett ganska kort pass på ungefär 30 minuter och sen stack jag ut och sprang dryga 5 km längs ån i solnedgången.
Kvällen ska jag försöka ägna åt tråkiga men nödvändiga saker, sånt där som att plocka ur diskmaskinen, plugga engelska, eventuellt börja flytt-packa och så måste jag nog slå till på att raka benen. Ni anar inte hur sällan det blir av när man ständigt tränar och därmed alltid duschar någon annanstans. Nu är det bäst att jag sätter igång, fast först tänker jag äta, annars kommer jag nog inte vara så trevlig när jag ska fixa med alla mindre roliga saker.


paddelmaskin

Vasaloppet livet ut?

Jösses, stackars kille säger jag bara. Vasaloppets 1 000 000:e åkare registrerades i år, och gissa vad han fick för pris? En stor chokladask och 14 timmars sömn? Nej, han fick fri åkning av vasaloppet resten av livet. Stackaren hade hela sista milen planerat att aldrig någonsin mer köra, nu fick ha  plötsligt lite mer press på sig... Kolla in hans intervju http://svtplay.se/v/2723209/vasaloppet/jubilaren___ett_fantastiskt_mottagande_?cb,a1364159,1,f,-1/pb,a1364158,1,f,-1/pl,v,,2723208/sb,k169561,1,f,-1