Wanna stay in your arms from 23.59 until 00.01 on new years eve, so 2012 will end perfectly and 2013 will have the best possible start

Rubriken.
Gott nytt år alla underbara människor! 
Brukar inte vara mycket för att ta nya tag för att det är ett nytt år, det är ju ändå bara en dag som blir till en annan, precis som vilken dag som helst, men nu känns det faktiskt som att 2013 kommer bli ett helt galet bra år. 2012 var också bra, fast proppfyllt av alla möjliga känslor och väldigt mycket upp och ner. 2013 känns stabilt.
Nyårslöftet har jag klarat, fast jag inte trodde en sekund på det för bara ett år sen. Glöm att ni får veta vad det är, det är hemligt.
man kan känna sig liten bredvid något stort. det är då man ska sikta mot stjärnorna.
 
 
 

Last day of 2012

Sista dagen det här året. Fast inte så väldigt speciellt egentligen, det kommer ju en lika lång dag imorgon också. Men nyårsafton är det bara idag. Varje nyårsafton brukar jag få en nyårsdepression för att jag inte tycker att jag gör något vettigt. Nyår = jordens fest, liksom. Och så sitter man där, med familjen eller några få kompisar bara. Egentligen är det rätt mysigt, men bara för att alla andra, ni vet. I år tänker jag inte heller göra nåt jättenyårsaftonigt, men nu känns det faktiskt bara bra ändå. Tobbe kommer hit och familjen åker iväg till några kompisar. Något senare: nej det för de inte för päron-polarna har blivit sjuka, men det blir asbra ändå.
Guld.
 

det går framåååååååååååt

Innan jullovet: 0 benlyft.
Idag: 19 benlyft. NITTON TVÄTTÄKTA J*VLA BENLYFT!