31 december

Startade sista dagen 2011 med 70 minuter badminton. Återigen visade sig kanotistsidan av mig, jag har absolut inga reflexer i benen. Lyckades få bollen i huvudet två gånger, snubbla en gång, få badminton-blåsor på handen och tappa vattenflaskan eftersom min högerarm var helt skakig, men för övrigt gick det finfint. Nu väntar lunch och någon timmes göraingenting innan Ellen kommer hit.
Bai.

Malins stencoola telefon.

jag har tappat bort mig själv och utan mig själv kan jag inte leta

Jag känner mig helt tom. Därför har jag inte skrivit något vettigt här, eller ingenting alls förresten, alltså inte ens något icke-vettigt. Jag vet inte vart jag tagit vägen, allt positivt är som bortblåst. Känner knappt igen mig själv när jag inte är glad, läskigt. Idag har jag inte gjort något alls, förutom gått två prommenader, tagit en cykeltur till stan, bakat blåbärsmuffins med vit choklad och pratat i telefon med en vän.
Imorgon är det nyårsafton. Jag längtar tills det är över, men jag ska försöka göra det bästa av det ändå. En väldigt fin vän och nyår, det skulle kunna bli bra...


nyårsafton förra året.

godnatt

Gymmet var galet jobbigt, men det är härligt med jobbiga pass. Nu är jag trött och jag ska inte tänka mer idag. Problem som uppstått skjuts upp till morgondagen. Känner att jag måste passa på att säga tack till en väldigt fin vän som alltid säger precis rätt ord just då man vill höra dem. En vän som jag skulle lita på till 100% vad det än gällde. Nu ska jag sluta skriva för jag vet hur tråkit det är att läsa sånt här.
Godnatt.